Wie zijn wij?

Who’s the boss
Eigenaar Coen van Genugten werkt al zo lang hij zich kan herinneren in de horeca. Hij studeerde aan de Hogere Hotelschool van Maastricht. Met zijn grote passie voor gastvrijheid en gastronomie richtte hij in 2004 samen met Maarten van Beugen zijn eerste cateringbedrijf op. Createring stond voor creatieve catering met vernieuwende ideeën en extra aandacht voor de klant. Het bedrijf groeide door succes, en in 2012 ontstond Brabant Culinair uit een fusie van Createring, Swagemakers partycatering en Laureijs catering. Daarnaast kunt u Coen van Genugten kennen van het trendy restaurant Park & Pluche in het souterrain van het Parktheater, het Bourgondische Smaeckvol in Vessem en voorheen het Italiaanse Mangustare in het Stedelijk museum in Den Bosch.

Ons Team
Achter een veelzijdige organisatie schuilt natuurlijk een veelzijdig team. Ons team bestaat uit mensen met verschillende eigenschappen en verschillende achtergronden, we vullen elkaar aan en samen staan we sterk. Het belangrijkste: van de dames op kantoor tot onze mensen op locatie, de partymanagers, de koks: we doen met passie waar we goed in zijn en hierbij staat gastvrijheid voorop!
Wil jij het team van Brabant Culinair komen versterken? Bekijk dan onze vacatures!

Terug